Praktijk voor Osteopathie

in Wageningen

Door toegenomen drukte in de agenda kan het een aantal weken duren voor ik je kan behandelen. Voor acute klachten en baby's heb ik wekelijks beperkt ruimte. Is het nodig dat je hiervan gebruik wilt maken hoor ik dat graag via mail.

Heb je goed ervaringen met mijn behandelingen vertel dan ook je huisarts daar eens over. Hiermee kun je helpen zichtbaar te maken wat osteopaten in het complementaire veld doen. Wellicht helpt het een volgende sluiting te voorkomen.

Osteopathie

Een goed leven is een leven waarin je kunt bewegen in alle velden waarin je dat graag wilt. Soms gaat dit niet zoals je wenst en loop je tegen (fysieke) klachten aan. Osteopathie kan hier misschien bij helpen; het grijpt direct aan op fysieke structuren, je wordt (aan)geraakt. Kijk en ervaar wat osteopathie voor jou kan betekenen. We bieden een dimensie die je niet snel elders vindt!

Ervaringen

Achter InnRchi

Roland Vreeling osteopaat

De man achter InnRchi is Ronald Vreeling (1972). Vanaf 2009 ben ik werkzaam als osteopaat en mag de titel D.O. voeren. Ik heb gestudeerd aan College Sutherland in Amsterdam. En bent geregistreerd als osteopaat bij het NRO.

Ver daarvoor heb ik de studie tot docent bewegingsonderwijs afgerond aan de CALO in Zwolle, waarna ik een aantal jaar werkzaam ben geweest in het bewegingsonderwijs.

Tijdens mijn diensttijd was ik werkzaam als sportinstructeur en daar raakte ik gefascineerd door het thema herstel na ziekte of blessure.

Werkt het voor mij?

Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt wat doet een osteopaat en werkt het voor mij? Je kunt hier lang over praten maar een keertje proberen maakt dat je kunt ervaren of het bij je past en voor jou werkt. Daarnaast bied ik ook de mogelijkheid om kennis te maken en je klachten voor te leggen in een gratis intake. Ik nodig je dan ook graag uit om eens langs te komen.
Scroll naar top