Achter InnRchi

Ronald Vreeling

Roland Vreeling osteopaat

De man achter InnRchi is Ronald Vreeling (1972).

Al weer meer dan 10 jaar geleden heb ik mijn schoolopleiding tot osteopaat afgerond aan College Sutherland in Amsterdam.  Mijn thesis heeft de titel: Een relatie tussen osteopathie en orthodontie, een inventarisatie op basis van SSB-dysfuncties bij orthodontie-patiënten.

Om mij binnen mijn vak verder te bekwamen heb ik de afgelopen jaren verdieping gezocht middels biodynamische osteopathie bij Marcel Kenter van Dynamic-Stillness.de. Deze opleiding heb ik in 2017 afgerond. Daarna heb ik scholing gezocht bij Jean Paul Höppner en mij verdiept in de embryologie. Momenteel is mijn bijscholing gericht op het hart en hersenen.  Collega’s Bensoussan en Beuckels staan mij hierin bij.  Hierdoor ontstaat mi. een mooie combinatie van verschillende inzichten binnen de osteopathie die ik naast elkaar kan inzetten . Daarnaast volg een aantal kleine opleidingen die raken aan het vakgebied van klinisch psycho neuro immunologie. Ik heb een CPION erkende medische basiskennis opleiding afgerond, zodat ik voldoe aan de PLATO-eisen. Eigenlijk ben ik altijd wel bezig mijn horizon te verbreden en stel mij kritisch op naar mijzelf, dit alles maakt dat ik met fascinatie geniet van ons leven.

Mijn liefde voor sporten en de wens dit ook anderen te gunnen maakte dat ik de studie docent bewegingsonderwijs ben gaan doen. Deze heb ik afgerond aan de CALO in Zwolle.  Tijdens mijn diensttijd was ik werkzaam als sportinstructeur en daar raakte ik gefascineerd door het thema herstel na ziekte of blessure.

Na een aantal jaren onderwijs wilde ik meer en concreter resultaat ervaren van mijn werk. Zo ontstond toevallig Solid, Ambachtelijk klussenbedrijf voor Vecht en omstreken. Ik was helemaal in mijn element en ging volledig op in dit werk. Over tijd kwam er behoefte aan een in elkaar vlechten van beide rollen in mijn leven. Zo kwam ik uiteindelijk bij osteopathie terecht en viel alles op zijn plaats. Met veel plezier oefen ik dan ook het vak uit van osteopaat.

Vanaf 1995 deel ik mijn leven met Marijke Kaper, samen hebben we 3 schatten van kinderen. Sinds 2010 wonen we met erg veel plezier in Wageningen.

Als naam voor de praktijk heb ik InnRchi gekozen, voortkomend uit de wens om je te helpen bij het hervinden van je chi, jouw levenskracht.

Scroll naar boven