Ronald Vreeling

Roland Vreeling osteopaat

De man achter InnRchi is Ronald Vreeling (1972).
In 2009 heb ik mijn schoolopleiding tot osteopaat afgerond aan College Sutherland in Amsterdam.  Mijn thesis heeft de titel: Een relatie tussen osteopathie en orthodontie, een inventarisatie op basis van SSB-dysfuncties bij orthodontie-patiënten. Ver daarvoor heb ik de studie tot docent bewegingsonderwijs afgerond aan de CALO in Zwolle, waarna ik een aantal jaar werkzaam ben geweest in het bewegingsonderwijs.

Tijdens mijn diensttijd was ik werkzaam als sportinstructeur en daar raakte ik gefascineerd door het thema herstel na ziekte of blessure. Dit sudderde lange tijd na in mijn hoofd, zonder dat ik hier handen en voeten aan kon geven. Uiteindelijk kwam ik bijna 10 jaar later uit bij de studie tot osteopaat en daarmee vielen de puzzelstukjes op hun plaats. Met veel plezier oefen ik dan ook het vak uit van osteopaat.

Om mij binnen mijn vak verder te bekwamen heb ik de afgelopen jaren verdiept in biodynamische osteopathie bij Marcel Kenter van Dynamic-Stillness.de. Deze opleiding heb ik in 2017 afgerond. Momenteel verdiep ik mijn theoretische kennis in de embryologie en volg een aantal kleine opleidingen die raken aan het vakgebied van klinisch psycho neuro immunologie. Ik heb een CPION erkende medische basiskennis opleiding afgerond, zodat ik voldoe aan de PLATO-eisen. Eigenlijk ben ik altijd wel bezig mijn horizon te verbreden en stel mij kritisch op naar mijzelf, dit alles maakt dat ik met fascinatie geniet van ons leven.

Vanaf 1995 deel ik mijn leven met Marijke Kaper, samen hebben we 3 schatten van kinderen. Sinds 2010 wonen we met erg veel plezier in Wageningen.

Als naam voor de praktijk heb ik InnRchi gekozen, voortkomend uit de wens om je te helpen bij het hervinden van je chi, jouw levenskracht.