Contact, registraties

Neem contact op met

Ronald Vreeling D.O.-MRO.
T 06-54994302, sms, whatapp of signal
of vul het contactformulier in.

Mijn telefoon staat altijd op stil maar ik bekijk hem regelmatig en reageer zo  vlot als gaat. Ieder ochtend controleer ik rond 8:00 even de berichten zodat ik ook in nood op tijd kan acteren.

Door golven in mijn agenda kan het soms zijn dat er niet binnen een week een plekje te reserveren is in mijn agenda. Ik streef na voor kinderen en acute klachten binnen een week een plek te hebben. Dit kun je dan via het contactformulier aanvragen. Er zijn meestal in een week wel een aantal wijzigingen.

Als je sneller behandeld wilt worden dan mijn agenda ruimte heeft, kan ik bij collega’s informeren of er eerder een plekje is. Onderling hebben we een app-groep, jouw vraag voor een plekje bereikt zo heel veel osteopaten. Ik zal zorgdragen voor een correcte opvolging.

Contactformulier

Waar ben je welkom
De praktijk is gevestigd op de eerst verdieping in ons woonhuis. De trap is hoog, niet stijl, breed en aan een kant een trapleuning.  Mocht je hulp naar boven nodig hebben stuur mij dan een berichtje hierover.
* Lawickse Allee 90
* 6707 AL Wageningen
De praktijk is dagelijks geopend voor consulten van 9:45- 15:30.  In overleg kan hiervan afgeweken worden, denk dan bijvoorbeeld aan plek voor je kind na school of na een acute situatie.

Registraties/Codes
Registratienummer KvK 09216776

Registratienummer NRO 10165 AGB code behandelaar 90041856 AGB code onderneming 90(0)50675 SBI code 86919

Scroll naar boven