Ervaringen

Esther:
Veel waardering voor InnRchi! Mijn ervaring met Ronald Vreeling is dat hij te werk gaat met veel aandacht voor de individuele persoon. Waarbij kennis van het vak, flexibiliteit en creativiteit sleutelwoorden zijn voor zijn werkwijze. Voor mij heeft Ronald veel kunnen betekenen na een fractuur in mijn ruggenwervel. Fysiotherapie voor versterking van de spieren en opbouw van de conditie. Osteopathie als ondersteuning hierbij om mijn rug vrij en soepel te maken/ houden. Ook bij het oplossen van terugkerende blaasontsteking hebben de behandelingen goed geholpen.
Behandeling bij InnRchi kan ik iedereen met een diversiteit aan klachten dan ook van harte aanraden!

Liesbeth :
Ik heb verschillende behandelingen gehad en ben zeer tevreden, omdat mijn klachten werden verholpen. Ronald werkt gedegen, blijft kijken en volgen, wil zelf ook resultaat zien en gaat dus niet voor de makkelijke weg. Ik kan Ronald van harte aanbevelen.

Andre:
Vorige week is David bij Ronald geweest. David is 1,5 jaar en liep nog niet en had voortdurend oorontstekingen. Een dag na de behandeling zette David zijn eerste losse stappen en is zijn ooronsteking weg en hebben we een blije lopende baby. Wow!!

Ellen:
Nadat onze zoon van 10 jaar een akelige val op het hoofd had gemaakt, kwamen we toevallig (maar zeker een goede timing) met de vaardigheden van Ronald in aanraking. Onze zoon had hoofdpijn, concentratieproblemen en snel last van overprikkeling. Na twee behandelingen, met veel rust, uitleg en aandacht voor onze zoon, ervaren we een kind dat goed in zijn vel zit, vrolijk is en weer goed in zijn energie zit. Zijn we heel blij mee!

Alice :
58 jaar en vanaf mijn 12de bij alle fysio’s en andere manueel therapeuten gelopen vanwege een kromme en zeer pijnlijke rug. Kon totaal niet meer lopen. Na het eerste bezoek al verbetering en nu na 4 consulten rechter en wat voor mij zeer belangrijk is geen pijn meer!!!!!!
Is er meer tussen hemel en aarde (lees pijn en ellende) jazeker. Ronald ontzettend bedankt.

Anjo:
Ik vind Ronald een hele fijne osteopaat. Hij stemt zich af op de diepere en fijne lagen van het lichaam en de persoon. Vanuit mijn werk als stemdocent en coach heb ik veel te maken met hooggevoelige mensen, die nog een extra zetje nodig hebben. Deze mensen zijn bij hem in goede handen. Het effect van zijn behandeling is dat alles weer stroomt en natuurlijk aanvoelt. Ook de fijnere aspecten van ons voelen zich gerespecteerd en gezien. Lichaam en geest komen in balans waardoor je op eigen kracht verder kunt.

Marieke:
Na jaren jaren jaren wekelijkse fysiotherapie ben ik bij Ronald terecht gekomen, ik had werkelijk alle soorten therapie al gehad voor mijn rug en nek. Niemand lukte het er enige verbetering in te krijgen. Ik ben geen zweverig type, helemaal niet zelfs, maar ik dacht ik kan het wel proberen. Ik heb in het begin meerdere behandelingen gehad, tijdens 1 van die behandelingen klikte er iets… echt klik, in mijn rug in mijn hoofd alles voelde anders, beter, minder pijn, meer energie meer zin in het leven. Ik voel me sterker, heb ook alle adviezen van Ronald opgevolgd want ik zag en voelde resultaat. Ik voel me een ander mens. Ik ben deze week weer geweest, dat voelt goed! Nooit verwacht dat ik ooit zonder mijn medicijnen zou kunnen, maar het moest, en het is me gelukt. Ik zal het ook iedereen aanraden naar Ronald toe te gaan, maar uitleggen wat hij doet, dat kan ik niet, dat hoeft ook niet dat merk en voel je.

Saskia:
Onze eerste zoon, Yuriaan, kon zijn hoofd maar 1 kant op draaien toen hij een paar maanden oud was. Ronald zag dat toen we elkaar tegenkwamen op straat en heeft hem toen meteen in de praktijk behandelt. Gelijk daarna kon hij blij twee kanten op kijken! Sindsdien hebben we allemaal regelmatig een behandeling. Ik vind het bijzonder hoe helder Ronald kan voelen wat er aan de hand is en daar gericht met zijn helende handen ruimte kan maken zodat ik weer goed kan functioneren. Helemaal na de bevallingen kan hij helpen het een en ander recht te zetten.

Scroll to Top