Kosten

Wat kost een consult?

Een consult kost € 105,-. Ik plan voor de afspraak een uur. Soms loopt dat wat uit, ik hoop dat als je in de wachtkamer zit, je het geduld kunt op brengen te wachten tot ik je haal. In de wachtruimte is er iets te drinken, pak het gerust! Soms neemt de afspraak minder tijd, je betaalt voor de dienst en niet per uur. Na afloop van het consult krijg je een digitale factuur per e-mail. Je kunt de betaling gelijk met PIN voldoen. Voor vergoedingen vanuit je ziektekostenpakket verwijs ik je naar je verzekeraar. Het consult is vrijgesteld van BTW.

In het algemeen zie ik je eens per maand of minder voor een goede begeleiding van mijn kant.

Ik vind het normaal om buiten het consult bereikbaar te zijn voor de mensen die ik behandel voor kleine vragen of advies. Ik hoop dat je met deze service zorgvuldig bent zodat ik op deze manier kan blijven werken.

Soms is het nodig om schriftelijk één en ander te communiceren. Hiervoor kan ik een vergoeding in rekening brengen, op basis van nacalculatie. Dit omdat osteopathische diagnose niet een, twee, drie te vertalen is naar het medische reguliere veld.

Om mijn kwaliteit van handelen en up to date te houden volg ik de nodige bijscholingen meestal binnen mijn vak maar soms maak ik een uitstapje naar een discipline. Daarnaast ben ik graag luisterend oor bij diverse webinars die hun grondslag hebben in het orthomoleculaire veld.

De factuur voldoet aan de omschrijvingen van het register( NRO ), 24603 behandeling osteopathie.  Zodat je de factuur gerust kunt indienen, mits je hiervoor verzekerd bent.

Het NRO waarborg kwaliteit aan de hand van reglementen en voorschriften vastgelegd in hun statuten die vanuit de vereniging worden aangestuurd.  Zo voldoen ik aan normen die de beroepsgroep, de overheid en zorgverzekeraars aan mij stellen.

Ik hoop dat dit jou houvast geeft in hoe ik werk.  Mocht je om welke reden ook niet tevreden zijn over mijn dienstverlening dan hoor ik dat graag. Schroom alsjeblieft niet dit te melden.  Eventueel kun je mij beroepshalve aanspreken of een klacht indienen zoals bedoeld in onder andere de Wkkgz, Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Dit loopt via het register NRO.

Scroll naar boven