Wat kost een consult?

Een consult kost € 90,-. Ik plan voor de afspraak een uur, soms neemt de afspraak minder tijd, je betaalt voor de dienst en niet per uur. Na afloop van het consult krijg je een digitale factuur per e-mail. Je kunt de betaling gelijk met PIN voldoen. Voor vergoedingen vanuit je ziektekostenpakket verwijs ik je naar je verzekeraar. Wil je alle verzekeraars op een rijtje kijk dan even op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/osteopathie#vergoedingen

Ik vind het normaal om buiten het consult bereikbaar te zijn voor de mensen die ik behandel voor kleine vragen of advies, dit geldt ook voor overleg met andere behandelaars. Soms is het nodig om schriftelijk één en ander te communiceren. Hiervoor kan ik een vergoeding in rekening brengen, op basis van nacalculatie. Dit omdat osteopathische diagnose niet een, twee, drie te vertalen is naar het medische reguliere veld.

InnRchi is lid van de Nederlandse Vereniging van Osteopathie (NVO). Zo kan ik als lid meedenken en handelen om mijn vak voor de toekomst te waarborgen. Om mijn kwaliteit van handelen en up to date blijven te waarborgen volg ik  de nodige bijscholingen. Daarnaast organiseer ik voor mijzelf een aantal intervisie-bijeenkomsten.

 De factuur voldoet aan de omschrijvingen van de register( NRO ), 24603 behandeling osteopathie. Zodat je de factuur gerust kunt indienen, mits je hiervoor verzekerd bent.

Ik hoop dat dit jou houvast geeft in hoe ik werk, daarnaast kun je vertrouwen op bijkomende instanties als je mij beroepshalve wil aanspreken of een eventuele klacht wil indienen zoals bedoeld in onder andere de Wkkgz, Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg.

Scroll naar top