Met wat voor soort klacht* kun je bij een osteopaat terecht?

Het liefst werk ik natuurlijk aan verbeteren van je systeem als je fit en vrolijk bent, zodat ik daadwerkelijk kan sturen aan hetgeen er is,  zonder dat het je nu merkbaar hindert. Maar ik begrijp ook wel dat je pas op zoek gaat naar een oplossing als je klachten ervaart, vandaar dit lijstje, deze is verre van compleet.

Veel mensen komen als het echt niet meer gaat of je nu jong of oud bent. Opvallende resultaten heb in onlangs gehaald vrij vlot op ongevallen dus schroom niet om osteopathie in te zetten om je snel te laten herstellen naast eventuele andere behandelmethoden. 

De licht gekleurde items hebben een linkje naar wetenschappelijke literatuur. Mochten deze door-schakelingen niet goed functioneren neem dan even contact op met mij.

De hierboven genoemde klachten zijn een greep uit de lijst van mogelijke klachten. Wil je weten hoe er vanuit osteopathie gekeken wordt naar jouw klacht, neem dan contact op. Over het algemeen is een paar behandelingen al genoeg, zo’n 3-5 keer verdeeld over een paar maanden. Zelfs één of twee behandelingen kunnen al veel verschil maken!

*Het is van belang dat je met medische klachten altijd eerst naar een arts gaat en eventuele ziektes uitsluit. Osteopathie is géén vervanging van de behandeling van een medicus. Bij koorts, ziekten, direct na een trauma of ongeluk of bij abnormale symptomen van welke aard dan ook dien je te allen tijde eerst een arts te consulteren alvorens een afspraak te maken bij een osteopaat.