Pricing

Wat kost een consult?

Een consult kost € 90,-. Ik plan voor de afspraak een uur, soms neemt de afspraak minder tijd, je betaalt voor de dienst en niet per uur. Na afloop van het consult krijg je een digitale factuur per e-mail. Je kunt de betaling gelijk met PIN voldoen. Voor vergoedingen vanuit je ziektekostenpakket verwijs ik je naar je verzekeraar.

Ik vind het normaal om buiten het consult bereikbaar te zijn voor de mensen die ik behandel voor kleine vragen of advies, dit geldt ook voor overleg met andere behandelaars. Soms is het nodig om schriftelijk één en ander te communiceren. Hiervoor kan ik een vergoeding in rekening brengen, op basis van nacalculatie. Dit omdat osteopathische diagnose niet een, twee, drie te vertalen is naar het medische reguliere veld.

InnRchi is lid van de Nederlandse Vereniging van Osteopathie (NVO) en de Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten (VNT). Zo kan ik als lid meedenken en handelen om mijn vak voor de toekomst te waarborgen. Om mijn kwaliteit van handelen en up to date blijven te waarborgen volg ik  de nodige bijscholingen en intervisie-bijeenkomsten.

Je kunt kiezen welke omschrijving je op de rekening wilt hebben voor je verzekeraar. 24005 behandeling overige natuurgeneeskunde of  24603 behandeling osteopathie. Beide facturen voldoen aan de omschrijvingen van de registers( NRO / VNT ). Zodat je de factuur gerust kunt indienen, mits je hiervoor verzekerd bent.

Ik hoop dat dit jou houvast geeft in hoe ik werk, daarnaast kun je vertrouwen op bijkomende instanties als je mij beroepshalve wil aanspreken of een eventuele klacht wil indienen zoals bedoeld in onder andere de Wkkgz, Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg.

Scroll to Top